2016. május 30., hétfő

Fallino Egyensúlyozó játékfa ÚJ ügyességi játék - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Eladó a képeken látható Fallino Egyensúlyozó-játékfa új
Játékleírás: ” Fallino” – Egyensúlyozó-játékfa
       Mennyi bambusz-korongot tud egy fatörzs megtartani? Kiderül, ha kipróbálod ezt a nagy ügyességet, és odafigyelést követelő játékot, mely óvatos és céltudatos mozgást igényel a gyerekek részéről. Majd meglátod mire is gondolok!
    Minden dobozban található egy textilzsák, mely egy fatörzset és a lombkorona építéséhez szükséges, különböző nagyságú és színű bambusz-korongokat (narancssárga, zöld, sárga) és egy szín-dobókockát tartalmaz a korongok színeivel (minden szín kétszer szerepel a dobókockán).
        Vajon mennyi korongot tudtok felpakolni a fatörzsre?
        A játékosok feladata, hogy a különböző méretű korongokat a fatörzsre úgy tegyék fel, hogy a többi korong ne boruljon le és a fa ennek köszönhető! en ne veszítse el a lombkoronáját. A játékot bárki kezdheti.   A lényeg, hogy egymás után felváltva, mindig a soron következő dobjon. Fontos!  A fára csak olyan színű korongot lehet feltenni, amilyen színt a dobókocka mutat az eldobás után.
        Az a játékos, kinél a fa lombkoronája leborul, vagy valamelyik korong leesik, kimarad egy körből, vagy kiesik (tetszés szerint választható szabály).
        A játék célja, hogy addig játszunk, míg az összes korongot felhasználjuk.
        Jó játékot!
Új, bontatlan eredeti csomagolásban.
Dohányfüst és állatszőr mentes háztartásból.
Kérlek, nézd meg a többi termékem is!

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2016-06-19 03:38 . Fallino Egyensúlyozó játékfa ÚJ ügyességi játék - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése