2019. május 28., kedd

Mágikus kisállat szőrtelenítő kesztyű - kutya - macska szőreltávolító - bundaápoló kesztyű - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Mágikus kisállat szőrtelenítő kesztyű
Kedvenced bundájának ápolása egyszerű és kellemes leszKíméletesen, simogató mozdulatokkal megszabadíthatod őt az elhullt szőrszálaktólA felszedett szőrszálakat egy mozdulattal leválaszthatod a kesztyűről
A kis bundások szőrzetének ápolása egyikőtök kedvenc időtölése közé sem sorolható, mégis el kell végezned, hogy kisállatod jobban érezhesse magát és Te is minél kevesebb elhullajtott szőrszállal találkozz a lakásban. Hogyan tudnád mindezt egy kellemes rutinná tenni?
A háziállataink vedlése természetes dolog, főleg most, hogy megérkezett a tavasz. Ilyenkor célszerű rendszeresen kifésülni őket, mivel egyrészt megszabadítjuk őket az elhalt szőrtől, másrészt a saját dolgunkat könnyítjük meg, ha megcsináljuk és később nem kell az egész udvaron vagy lakásban szőrt sepernünk. A fésű nem teljesen a legjobb választás, mivel húzhatja a szőrüket, ráadásul véletlen meg is szúrhatjuk vele őket. Próbáld ki ezt a Mágikus kisállat szőrtelenítő kesztyűt, amivel gyengéden megszabadíthatod kedvencedet az elhalt bundától!
Hasznos tudnivalók:
Főleg hosszú szőrű háziállatok esetében okoz kellemetlenségeket szőrzetük átkefélése a kefe húzása miatt. Ennek a speciális kesztyűnek a tenyér részén kialakított apró műanyag sörtéi kíméletesen segítenek eltávolítani a kihullott szőrszálakat úgy, hogy közben át is maszírozod vele. A finom, simogató mozdulatokat a kutyád és cicád egyaránt jobban fogja tűrni. A kihullott szőrszálakat könnyen, egyben el tudod távolítani a sörték közül és a kesztyűt is egyszerűen tisztíthatod.
A szőrtelenítő kesztyű tulajdonságai:
Anyaga: poliészter, gumi
Kutyákon és macskákon egyaránt használható
Finoman masszírozza kiskedvencet
Tépőzáras, gumírozott csuklórész
Könnyen tisztítható
A csomag tartalma:
1 db Szőrtelenítő kesztyű


Jelenlegi ára: 1 299 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 17:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése